Lekker lente met Emmylou

https://www.facebook.com/100000799059257/videos/1594317437635673/

Emmylou op de velden in Thüringen, Duitsland

Het is lekker lente.

Genieten geblazen dus en zeker ook van onze jongste telg Emmylou. Ze is uitgegroeid tot een hele fraaie vertegenwoordiger van haar soort, de Ierse roodwitte setter. Haar passie, inzet, stijl, neus en intelligentie op de velden toonden dat de toekomst haar toelacht.

Emmylou is vooral een macht van een sportieve huisgenoot. Ze gaat graag en veel mee in zwempartijen in een zijtak van de IJssel. En in de dagelijkse wandelingen met haar roedelgenoten is onze jongste setter een wervelwind. Nooit een saai moment met haar!

De jonge setter houdt ook haar oudere roedelgenoten jong van geest en lichaam. De oudsten, Summertime Lady (ruim elf) en Ceasar (bijna tien) gaan zo een actief pensioen in. Wat een tijd was het met dat gouden duo in het afgelopen decennium. Door Emmylou is er weer zicht op wederom een nieuwe lente voor een oeroud jachthondenras!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *