Ceasar: veni, vidi, vici!

We gaan hier een happy herfst in. Onze zevenjarige reu Ceasar heeft zaterdag 7 september in Pegognana, Noord Italië, een tweede plaats met uitmuntend behaald tijdens de Europese kampioenschappen op natuurlijk wild (fazanten en patrijzen). Wat leuk, zo’n veni, vidi, vici voor Hollandse Ceasar in Italië!

Het is de eerste keer dat een voorjager van vaderlandse bodem tijdens zo’n evenement in dat land met een Ierse setter scoort. Er gingen in de recente decennia driemaal teams uit ons land naar deze prestigieuze wedstrijden in Zuid Europa, steeds zonder succes. Ceasar heeft nu automatisch recht op deelname aan komende EK’s. Nederland was het enige land met 1 deelnemer. Het Hollandse duo kreeg een extra applaus tijdens de presentatie, waar het Wilhelmus klonk en de deelnemer behalve zijn hond ook de nationale driekleur moest vasthouden.

En leuk: RTV Oost kwam een tijdje later feliciteren en Ceasar filmen, klik voor de reportage op:

https://www.rtvoost.nl/nieuws/318263/Expeditie-Oost-Prestigieuze-prijs-in-Broekland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *