Emmylou beste jonge jachthond ISC

Emmylou kreeg op d’r verjaardag, zaterdag 1 juni, de Rembrandt Kerstenprijs voor beste jonge jachthond van de Ierse Setter Club (ISC). Dat gebeurde tijdens de algemene ledenvergadering van de ISC in Geldermalsen.

Emmylou is de vijfde nakomeling van onze Ierse import Summertime Lady, die deze prestigieuze prijs in de wacht sleept. Eerder wonnen Arantar en Alan O’Conloch, Arantars dochter Pallas Green Maeve en Emmylous nestbroer Rufus. Niet eerder in de geschiedenis van de Ierse setter drukte 1 teef zo’n stempel op de uitslagen voor het oorspronkelijke veldwerk.

Voorzitter Domine Leenaerts van de Stichting voor Oorspronkelijke Setters voegde een fles Arran whisky toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *