Home

Hoera, onze jongste dochter Iris maakte deze website. Ze maakte de helft van de geschiedenis van onze rooien mee, onder meer geholpen door haar zussen Elise en Roos als steun en toeverlaat voor de F- en G-nesten van onze Amerikaanse import Redwing White Lightning (Clancy). Op deze website ziet en leest u vooral over onze huidige en recente Ieren, waar we apetrots op zijn.

Een homepage-sectie

Dit is een voorbeeld van een homepage-sectie. Homepage-secties kunnen elke pagina zijn behalve de homepage zelf, inclusief de pagina die je meest recente berichten toont.

Over ons

We houden van Ierse setters en onze honden doen waarvan ze het meest houden: veldwerk. Die liefde begon op vierjarige leeftijd en gaat als zestiger door in een jacht op eeuwige jeugd.  In onze bijna veertigjarige kennel O’Conloch, genoemd naar de beroemdste Ierse legendes, zijn nu actief de Ierse import Summertime Lady, haar zoon Arantar O’Conloch en Ceasar. Zij zijn respectievelijk onder meer jachthond van het jaar 2016, jonge jachthond van jaar 2017 (gedeeld met nestbroer Alan) en jachthond van het jaar 2018 van de ISC NL. De top drie van oorspronkelijke Ierse setters in ons land.

Blog

Hallo wereld.

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Pas het aan of verwijder het en start met bloggen.

Contact

Voor vragen of opmerkingen:

Henk ten Klooster

Horstweg 7, 8107 AA

Broekland

mail: henktenklooster@gmail.com